Slagerij Anton van der Pijl

Slagerij Anton van der Pijl

Vleeswaren

Eén van de belangrijkste productgroepen van onze slagerij, zijn de vleeswaren en worstsoorten. Onze klanten komen van heinde en verre voor deze pijlers van het bedrijf. Nergens in de wijde omgeving vindt u zo'n breed en diep assortiment vleeswaren. Van heerlijk zelfgemaakt Zeeuws spek tot Pata Negra ham van het Iberische varken. Van ambachtelijk gemaakte bloedworst tot overheerlijke balkenbrij.

Bij het selecteren van andere, veelal buitenlandse fabrikanten, zijn kwaliteit, smaak en authenticiteit altijd de belangrijkste factoren. Italiaanse vleeswaren importeren wij zelf van het huis Levoni. Dit bedrijf produceert nog vrij ambachtelijk en heeft, naar ons idee, de beste kwaliteit.

Onderscheidend in ons assortiment vleeswaren zijn de kwaliteit en diversiteit. De meeste vleeswaren maken wij zelf en zijn afgestemd op de wens van onze klanten, met inachtneming van het originele receptuur.









Afbeelding

Hollandse vleeswaren

Achterham, gerookt en daarna gekookt met zwoerd
Beenham, gerookt en daarna gekookt met zwoerd en been
Gegrilde ham, achterham gegaard in de oven
Rosbief, mooi rood gebraden
Ambachtelijk rookvlees, mooi stevig en heerlijk gerookt
Amsterdams pekelvlees, dun geschaafd het lekkerste
Brabantse zachte metworst
Leverworst
Gebraden kalfsrollade


Italiaanse vleeswaren

Parmaham, luchtgedroogd en niet gerookt. De originele met kroon!
San Danielle ham, luchtgedroogd en niet gerookt. De originele met brandmerk!
Pancetta, gerookt of niet gerookt
Coppa di Parma, gedroogde schouderfilet
Salami Scudetto, gemaakt van vlees van de parmaham
Salami met venkel
Salami met knoflook
Saltufo


Spaanse vleeswaren

Serranoham, stevige luchtgedroogde ham
Pata Negra Iberico, ham van zwartpootvarkens, gevoed met eikels


Paté

Grove en fijne patés met diverse toevoegingen, minimaal 6 soorten op voorraad. Wij snijden de paté ter plekke voor u af in de gewenste hoeveelheid.


Pittige grillworst

Onze nieuwe ontwikkeling uit eigen worstmakerij, is er weer één om trots op te zijn. Al waren we al in het rijke bezit van maar liefst acht soorten grillworst, in 2013 is ook nummer negen geboren.

Als echte grillworst-verkopers, kregen we veel vraag naar een wat pikantere smaak. Na een half jaartje ontwikkeling hebben we dan ook weer een zeer exclusieve smaak die we met trots mogen aanbieden.

Pittige grillworst  met o.a. sambal en kaas is echt een aanrader voor ieder.

De sambal wekt de indruk dat het erg pittig is, maar dat is niet helemaal het geval. Het is in lichte mate toegevoegd, zodat het licht pikant is, met een heerlijke nasmaak, die vraagt naar meer. In combinatie met de gesmolten kaas, is dit een ware smaaksensatie met een smeuïge bite.

De sambal kaas grillworst is lekker voor op brood of als snack, zowel koud als warm. Ons advies: 20 minuutjes in de oven op 175 °C en dan bij de borrel, dan is deze toch wel het lekkerst. Wij garanderen u, uw schaaltje is zo leeg.